Translate

diumenge, 2 de març del 2014

AMB DONABIKE... ETS POTS ATREVIR



Avui mes de 300 dones ens hem reunit per pedalar  a la Marxa Femenina de La Torreta  1ª del Circuit Donabike. Ha estat un dia fantàstic , per l'ambient, per l'organització, per la Climatologia, tot ha estat perfecte.
Ens hem retrovat moltes Donabike, (Bikewoman, Dones a Pedals, Probikeras, les Dones de Maçanet, Les bici noies Osona, Les Dones de La Torreta, Les Tremendas, ....)
Cada cop son mes els grups de dones que es troben per anar amb bicicleta a la seva població , ciutat, comarca.....
Però avui he tingut una grata sorpresa que m'ha fet molta il.lusio i que vull compartir amb vosaltres.

Ja fa uns dies algunes ens vam trobar a Blanes amb una Kdada que es va organitzar esporadicament per Xon Marti Raiders, en un no res, enseguida ens vam ajuntar 60 dones d'arreu, per pedalar i passar una estona molt agradable. El mes curiós es que varem reunir-nos dones de totes les edats, estils, condicions.....
Segur que moltes de les que vareu participar en aquesta Kdada recordareu a unes noies molt simpàtiques que es van presentar amb unes bicicletes de passeig amb la seva cistella, oi? a totes ens van cridar l'atenció. Doncs be  avui   un cop havia arribat  a la linea de meta ha vingut la Cristina Aymeric junt amb la Raquel (si, si , la Cristina Aymerich es una de les dues noies que anava amb la bicicleta amb cistella)  per ensenyar-me  la roba de ciclisme que duia i dir-me que s'havia comprat la bicicleta de BTT i que ja sortia mes amb les Dones a Pedals i amb el seu home.
Aquest es un dels motius que m'anima a seguir promocionar  i animant a les dones a que surtin amb bicicleta, aquests petits detalls et fan sentir be.!


Amb Donabike, la Cristina s'ha atrevit! Felicitats i força pedals!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada