Translate

diumenge, 2 de març del 2014

CON DONABIKE , ATREVETE!

Hoy más de 300 mujeres nos hemos reunido para pedalear en la Marcha Femenina de La Torreta 1ª del Circuito Donabike. Ha sido un día fantástico , por el ambiente, por la organización, por la climatología, todo ha sido perfecto.

Nos hemos encontrado muchas Donabike, (Bikewoman, Mujeres a Pedales, Probikeras, las Mujeres de Maçanet, Las bici chicas Osona, Las Mujeres de La Torreta, Las Tremendas, ....)

Cada vez hay más grupos de mujeres que se encuentran para ir en bicicleta a su población , ciudad, comarca.....

Pero hoy he tenido una grata sorpresa que me ha hecho mucha ilusión y que quiero compartir con vosotras.

Ya hace unos días algunas nos encontramos en Blanes en una Kdada que se organizó esporádicamente por Xon Marti Raiders, en  nada,  nos juntamos 60 mujeres de todas partes, para pedalear y pasar un rato muy agradable. Lo más   curioso es que nos reunimos mujeres de todas las edades, estilos, condiciones.....
Seguro que muchas de las que  participasteis en esta Kdada recordaréis a unas chicas muy simpáticas que se presentaron con unas bicicletas de paseo con su cesta, ¿Verdad? a todas nos llamaron la atención. Pues bien hoy un vez había cruzado  la línea de meta ha venido Cristina Aymeric junto con Raquel (si, si , Cristina Aymerich es una de las dos chicas  con la bicicleta con cesta) para enseñarme la ropa de ciclismo que llevaba y decirme que se había comprado la bicicleta de BTT y que ya salía  con las Dones a Pedals  y con su marido.
Este es uno de los motivos que me anima a seguir promocionando y animando a las mujeres a que salgan en bicicleta, estos pequeños detalles te hacen sentir bien:



Con Donabike, Cristina se ha atrevido, Felicidades y a darle a los  pedales!


AMB DONABIKE... ETS POTS ATREVIR



Avui mes de 300 dones ens hem reunit per pedalar  a la Marxa Femenina de La Torreta  1ª del Circuit Donabike. Ha estat un dia fantàstic , per l'ambient, per l'organització, per la Climatologia, tot ha estat perfecte.
Ens hem retrovat moltes Donabike, (Bikewoman, Dones a Pedals, Probikeras, les Dones de Maçanet, Les bici noies Osona, Les Dones de La Torreta, Les Tremendas, ....)
Cada cop son mes els grups de dones que es troben per anar amb bicicleta a la seva població , ciutat, comarca.....
Però avui he tingut una grata sorpresa que m'ha fet molta il.lusio i que vull compartir amb vosaltres.

Ja fa uns dies algunes ens vam trobar a Blanes amb una Kdada que es va organitzar esporadicament per Xon Marti Raiders, en un no res, enseguida ens vam ajuntar 60 dones d'arreu, per pedalar i passar una estona molt agradable. El mes curiós es que varem reunir-nos dones de totes les edats, estils, condicions.....
Segur que moltes de les que vareu participar en aquesta Kdada recordareu a unes noies molt simpàtiques que es van presentar amb unes bicicletes de passeig amb la seva cistella, oi? a totes ens van cridar l'atenció. Doncs be  avui   un cop havia arribat  a la linea de meta ha vingut la Cristina Aymeric junt amb la Raquel (si, si , la Cristina Aymerich es una de les dues noies que anava amb la bicicleta amb cistella)  per ensenyar-me  la roba de ciclisme que duia i dir-me que s'havia comprat la bicicleta de BTT i que ja sortia mes amb les Dones a Pedals i amb el seu home.
Aquest es un dels motius que m'anima a seguir promocionar  i animant a les dones a que surtin amb bicicleta, aquests petits detalls et fan sentir be.!


Amb Donabike, la Cristina s'ha atrevit! Felicitats i força pedals!